En update..

29. maj 2019 0 Af Jessica Priscilla

Godaften. Ja.. der er sket en del siden jeg sidst skrev et blogindlæg. Det har været meget hektisk med en masse ting såsom en flytning, generelt at tingene bare går stærkt her i graviditeten osv., osv.. Men jeg håber stadig, at I vil følge med. 🙂 Jeg er i 21. uge nu, så jeg er over halvvejs, og jeg glæder mig mere og mere dag for dag.. 😀 Og sikke dog en stor interesse for maven, at der har været. :O Wow.

I mellemtiden har baby fået en masse ting af venner og familie, der vil forkæle, og jeg har fået købt en masse fine ting til baby, selvom vi selvfølgelig mangler en del stadig. Og herved bliver børneværelset mere og mere noget der minder om et børneværelse, dag for dag, så det er skønt.

Btw.. så I programmet om daginstitutioner i går på TV2? “Daginstitutioner bag facaden”.. jeg er målløs og fik det meget dårligt da jeg så programmet.. Og det får mig til at tænke meget over hvordan mit kommende barn skal skal anbringes i en daginstitution engang, altså hvor og hvornår, osv.. Hvor er det en vild verden vi lever i..

Apropos “babyshower”.. jeg har set en del forskellige amerikanske programmer hvor, at flere af de kommende mødre er med til at planlægge deres babyshower. Jeg var for en 5-6 år siden med til at planlægge et babyshower, og der afholdte vi det som en surprise, men min mor har spurgt mig om jeg vil være med til at planlægge den babyshower hun vil afholde for mig, og jeg vil faktisk helst selv være med til det, så det er super fint for mig. 😀 Jeg glæder mig. Og nu er vi jo vilde med USA.. så det kommer sig vel ikke som en overraskelse, at jeg så er med til at planlægge. 😉

Vi skal også snart have kønnet af vide.. stay tuned her og på mine sociale medier, men især Instagram.

xoxo, Jessica Priscilla.