Kære dagbog..

11. april 2019 0 Af Jessica Priscilla

Sikke en skøn dag jeg har haft i dag.. jeg har været til nogle super gode møder med super gode resultater, solen skinnede (det var dog koldt!) og jeg fik gået næsten 6 km i dag, og det samme i går.. ja, ganske vist har jeg bil, men jeg vil gerne begynde at gå noget mere – og især nu, når at solen også skinner. 🙂

Mine forældre har også givet mig noget mere til babyen (allerede nu før fødslen, er min kommende baby allerede blevet godt forkælet af sin mormor og morfar :* ), og da min mor havde været med mig og min forlovede til nakkefoldsscanning i mandags, kom hun hjem til os efter med kage og en sød nusseklud til babyen. 😀 Et par dage efter havde mine forældre købt et par andre ting der matchede. Her kan I se nussekluden mine forældre købte til babyen, som også er en slags rangle:

Elefanten på billedet købte jeg selv for længe siden. 🙂

Engang i mellem om aftenen inden jeg går i seng sætter jeg mig ned og skriver dagbog, med en kop te. Det er en dagbog man bruger under sin graviditet som min mor og far har været med til at købe, sammen med mig. Og jeg er enormt glad for den. Jeg har fået af vide af andre, at bogen åbenbart er udgået, men I kan da se et billede af den her:

Bogen er delt op i uger og også med sider til både far, stamtræ, og diverse før og efter fødslen. (Og nej, intet på denne side er til reklame, alt er faktisk købt!) 😉

Hav en god aften!

xoxo, Jessica Priscilla.