Som lovet

9. april 2019 0 Af Jessica Priscilla

Kvalme.. har jeg ikke haft ret meget af endnu. Nærmest ikke noget. Og jeg har slet ikke kastet op. Jeg har fået af vide af folk, at det stadig kan nå at komme. xD Jeg har også fået af vide, at det kunne betyde, at det bliver en dreng.

Forresten, min bror, Jeffrey, har skrevet det skønneste indlæg på hans blog ift. at han skal være onkel. Læs det her. (-:

Der er mange på min Insta der har spurgt, hvornår jeg har termin. Og det er den 15. oktober. Så fik I dén info, som lovet. 😉 Vi glæder os utroligt meget og jeg synes allerede, at det er en spændende tid.

Vi var til nakkefoldsskanning i mandags og alt var super fint og som det skulle være, hvilket selvfølgelig glæder mig enormt. Jeg havde min forlovede med, og min mor kom med ind i den anden del af skanningen, sammen med os. Jeg græd af glæde og var meget rørt over for første gang at se vores barn.

Jeg glæder mig til første jordemoder-konsultation og til senere hen, at kunne se kønnet. Stay tuned! 😉 🙂

xoxo, Jessica Priscilla.